رابرت ماینر افسانه ای در معامله گری


بی شک امروزه معامله گری نیست که رابرت ماینر، معامله گر خوش نام و پر آوازه در بازارهای مالی را نشناسد. ماینر در 20 ام اکتبر سال 1970 میلادی متولد شد، از اواسط دهه 80 میلادی پا به عرصه بازارهای جهانی و هنر معامله گری گذاشت و با راه اندازی شرکت مربیان گن-الیوت کار خود را آغاز کرد.جایی که او به تجزیه و تحلیل گزارش های بازارهای مالی عمده و ارائه کارگاه ها در ایالت متحده و خارج از آن می پرداخت.

در اواسط دهه 90 میلادی او با گروهی آشنا شد که به ارائه تحلیل بازارها و تدوین استراتژی های معاملاتی، آموزشهای کاربردی برای معامله و توسعه نرم افزار داینامیک تریدر و کورس های آموزش معامله گری می پرداخت.

نرم افزار داینامیک تریدر در سال 1996 توسط رابرت ماینر و مجموعه بزرگ بنام تحلیل گران بازار بورس و بازارهای مالی معرفی شد. این نرم افزار ، یکی از نرم افزارهای معروف و بسیار کاربردی در زمینه تحلیل تکنیکال است.

اولین کتاب رابرت ماینر کتاب داینامیک تریدینگ بود که توسط سالنامه super tradres  کتاب سال تجارت انتخاب شد و او در سال 1997 معلم سال نامیده شد. آخرین کتاب او بنام استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت از زمان انتشار آن در سال 2008 تا کنون یکی از پرفروش ترین کتب در زمینه معامله گری و استراتژی های معاملاتی بوده است.

رابرت ماینر استراتژی های گن و الیوت را با متد منحصر به فرد خود با فیبو زمانی و استراتژی های جامع اهداف قیمتی با رویکرد اصلی به تایم فریم های زمانی، تلفیق کرد و استراتژی هایی بر اساس مومنتوم ها بر پایه ی سه عامل زمان، قیمت و الگو تبیین نمود.

او از سال 1986 در زمینه مشاوره برای بازارهای مالی بزرگ نیز فعالیت داشته و مطالب گسترده ای را عرضه داشته است.

ماینر همواره بازار را از 4 بعد بررسی می کند : مومنتوم، الگو، قیمت و زمان.

” بدون رابرت ماینر هرگز مانند امروز از حرفه موفقی که دارم لذت نمی بردم. بیشتر چیزهایی که در زمینه تحلیل تکنیکال و استراتژی های معاملاتی آموختم را مدیون رابرت هستم.”

نوشته فوق نقل قولی بود از کارولین بوردن معروف به ملکه ی فیبوناچی که خود بیان گر این مطلب است که ماینر تاثیر زیادی در معامله گری و استراتژی های آن داشته است. نکته ی دیگری که در خصوص رابرت ماینر می توان بیان نمود این است که علی رغم تلاش و مهارت زیاد در بحث تئوری امواج الیوت همان گونه که در کتاب “استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت” به وضوح مشاهده می شود ماینر از موج شماری ها و نکات ریز الیوتی خود را جدا می کند و بیشتر تمرکز و زمان خود را صرف تشخیص مومنتوم ها و شناسایی روند و اصلاح می کند.



علی احمدی

برچسب‌ها: استراتژی معاملاتی پرایس اکشن, روشهای معامله نیوتنی, کامران جعفرقلی, نرم افزار های معاملاتی
مطالب پیشنهاد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed