این ویدیو در مورد بحران مالی سال 2008 و تحلیل تیموتی مورگ پیش از شروع این بحران و پیش بینی دقیق آن می باشد.

همانطور که میدانید یکی از بهترین راه های یادگیری هر متد بررسی تحلیل های بزرگان آن متد می باشد. تیموتی مورگ یکی از بزرگترین معامله گران بازارهای مالی و فارکس است که این تحلیل مورگ یکی از به یاد ماندنی ترین تحلیل های اوست. نکات این تحلیل مورد بررسی استاد جعفرقلی قرارگرفته است که شما را به دیدن آن دعوت میکنیم.

پیش درامد این تحلیل در مورد بحران مالی سال 2008

تیموتی مورگ در سال ۲۰۰۷ برنامه money show آنالیزی از شاخص داو جونز ارائه داد که منجر به تمسخر مجری برنامه شد. در این آنالیز(که اکنون در موزه ی مالی لاس وگاس) نگه داری می شود، تیموتی مورگ به کمک چنگال اندروز ریزش بیش از ۵۰ درصدی شاخص داو جونز را که در اثر رکود اقتصادی سال ۲۰۰۸ آمریکا ایجاد شد به شکل دقیق پیش بینی کرد.

لینک تماشای برنامه money show تیموتی مورگ به زبان انگلیسی

در ویدیوی بالا استاد جعفرقلی این تحلیل را برای شما با استفاده از دید تحلیلی آقای مورگ و نکاتی را که مطرح کرده اند ، باز تولید کرده اند.

در این تحلیل آقای مورگ با توجه به شکست اولین کف (همانطور که در تصویر می بینید) ، و شرایطی که پیش بینی کرده بودند احتمال دادند که شاخص داو جونز وارد یک روند نزولی شوند.

بحران مالی سال 2008 ـ شکل 1

پس از این که قیمت بعد از مدت ها یک کف قیمتی را شکست و در خط میانی آقای مورگ چنگال دیگری را برای بررسی قیمت رسم کرده و وقتی ناتوانی قیمت (شکل زیر) دیدند وارد موقعیت فروش شدند. و موقعیت بعدی را هم با استفاده از یک چنگال کوچکتر گرفته و با استفاده از نقاط انرژی تارگت های خود را بدست آوردند.

 بحران مالی سال 2008 ـ تصویر دوم

و در آخر هم تصویر آپدیت این تحلیل هست که در ذیل آمده است.

 بحران مالی سال 2008ـ تصویر سوم

نکته جالب ماجرا تمسخر مجری به تحلیل آقای مورگ بود اما زمان ثابت کرد که تیموتی مورگ نظر درستی داشته و در نهایت بحران مالی سال 2008 را در شاخص داوجونز پیش بینی کرد.

در باره بحران مالی سال 2008

بحران مالی سال 2008 یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین بحران‌های مالی در تاریخ جهانی بود. این بحران به طور عمده در ایالات متحده آغاز شد و سریعاً به دیگر بخش‌های جهان گسترش یافت. در زیر به برخی از عوامل و رویدادهای مهم مرتبط با بحران مالی سال 2008 اشاره می‌کنیم.

ریشه‌های بحران

بحران مالی 2008 از عوامل متعددی ناشی شد. یکی از عوامل اصلی آن، افزایش قیمت‌های مسکن در ایالات متحده بود که منجر به افزایش وام‌های مسکن و رمزگذاری متفاوت شده است. بانک‌ها و مؤسسات مالی از معاملات مرتبط با این وام‌های مسکن به عنوان دارایی‌های مالی برای سرمایه‌گذاری استفاده کردند.

برآورده نشدن بدهی‌های وام‌های مسکن

با افزایش نرخ بدهی‌ها در بین وام‌دهندگان و مسکن‌هایی که از ارزش خود از دست می‌دادند، بانک‌ها و مؤسسات مالی دچار مشکلات مالی شدند.

گسترش به بحران مالی جهانی

بحران مالی در سراسر جهان گسترش یافت و باعث رکود اقتصادی جهانی شد. بانک‌ها و مؤسسات مالی در اروپا و دیگر نقاط جهان نیز دچار مشکلات شدند.

واکنش‌های دولتی

دولت‌ها در سرتاسر جهان به صورت فوری برخی از بانک‌ها و مؤسسات مالی را نجات دادند و طرح‌های تحریک اقتصادی را در پیش گرفتند تا از فروپاشی اقتصادی جلوگیری کنند.

اثرات جانبی

بحران مالی 2008 باعث از دست رفتن میلیون‌ها شغل در سراسر جهان شد و تأثیرات منفی زیادی بر روی بازارهای مالی، مسکن، و اقتصادهای جهانی گذاشت.

تغییرات در نظام مالی

بحران مالی سال 2008 منجر به تغییرات گسترده‌ای در نظام مالی جهانی شد. تقویت نظارت بر بانک‌ها و مؤسسات مالی، اصلاحات در سیاست‌های مالی و تصمیمات مالی بین‌المللی میان دولت‌ها از جمله تغییراتی بودند که انجام شد. این بحران به از بین رفتن موسسات بزرگی همچون لمان برادرز، بانک نورتون و…. شد.

بحران مالی سال 2008 یکی از پیچیده‌ترین و تأثیرگذارترین رخدادهای اقتصادی در تاریخ به حساب می‌آید و تا به امروز تأثیرات آن در اقتصاد جهانی قابل مشاهده است. این بحران مالی نشان داد که چگونه آسیب‌پذیری‌ها و نواقص در نظام مالی جهانی می‌توانند منجر به تأثیرات عمیقی بر روی اقتصاد جهانی شوند.

بنظر می رسید در دوره پس از کرونا و بخصوص پس از افزایش های سریع نرخ بهره، بحران مالی دیگری هم به وجود بیاید که این نظریه با اعلام ورشکستگی بانک سیلیکون ولی شروع شد اما با گذشت زمان دیده شد که شرکت بیمه مرکزی فدرال و فدرال رزرو توانستند تا بحرانی شروع نشده ، این مشکل را برطرف کنند.

مطالب پیشنهاد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed