آسترولوژی


آسترولوژی یا ستاره شناسی چیست؟آسترولوژی مطالعه ،تحقیق و بررسی حرکات سیارات و ستاره ها و تاثیر آنها بر وقایع روی زمین و انسانهاست.(در بازار های مالی هم انسان ها مشغول معامله هستند و این مواردمیتواند در معاملات آنها  تاثیر گذار باشد)

اساس ستاره شناسی خورشید و سیاراتی ست که به دور خورشید در مسیر دایره ای می چرخند که در آسترولوژی به این دایره ی فرضی دایره البروج یا دایره زودیاک گفته میشود.

دایره زودیاک در واقع تقویم شمسی فارسی ست که پایه و اساس آن ورود خورشید به اولین برج یا ماه یعنی برج فروردین می باشد.

تقسیم‌بندی دائرةالبروج

دائرةالبروج نیز همراه با تقسیم منطقةالبروج به ۱۲ بخش مساوی (هر بخش یک برج، معادل ۳۰ درجه یا دوبعد ساعتی) تقسیم می‌شود. در دوهزارسال‌قبل از میان ۱۲صورت فلکی عبور می‌کرده و برج‌ها به وسیله آن‌ها نامگذاری شده‌است.

درک بهتر دایره زودیاک با در نظر گرفتن تقویم شمسی بسیار ساده تر میگردد.

این دایره از اولین روز فروردین شروع میشود و تا آخر اسفند ادامه می یابد .دقیقا 12 خانه 30 درجه .12 ماه و هر ماه 30 روز

از دید ساکنان کره زمین به نظر می آید که خورشید  در مدت یک سال این دایره را طی میکند .خورشید اول فروردین وارد صور فلکی فروردین میگردد و هر روز یک درجه به جلو می رود و این حرکت تا 29 اسفند این حرکت ادامه می یابد .

بدین منظور مفهوم تاریخ شمسی بدین صورت است .بطور مثال شانزده فروردین به این معنی ست که خورشید در16 درجه برج فروردین است(به دلیل 365 روز بودن سال و 360 درجه بودن دایره،این درجه در حد چند 1 درجه متفاوت است)

در منظومه شمسی ما 9 سیاره به دور خورشید میچرخند که عبارتند از 

1.عطارد 

2.زهره

3. زمین

4. مریخ

5.مشتری

6. زحل

7. اورانوس

8. نپتون

9. پلوتو

تمامی سیارات منظومه شمسی تقریبا” در یک صفحه مداری به دور خورشید میگردند

گردش سيارات منظومه شمسي به دور خورشيد چقدر طول مي كشد؟

9 سياره منظومه شمسي در جهت خلاف عقربه هاي ساعت به دور خورشيد مي چرخند كه در جدول 

زير مشاهده مي كنيد :

سیارات در طول گردش خود به دور خورشید ، از یک برج به برج دیگر میروند.بطور مثال مرکوری ( عطارد ) این دایره ( یعنی یک دور کامل بدور خورشید) را در 87.97 روز طی میکند و ونوس( زهره) در 224.7 روز و زمین در 365.26 روز

سیارات در حین گردش به دور خورشید به یکدیگر نزدیک میشوند ، به هم میرسند و از هم دور میگردند که دلیل آن، تفاوت سرعت سیارات می باشد. سرعت حرکت سیارات نزدیکتر به خورشید بیشتر از سیاراتی ست که دورتر از خورشید هستند.

هر زمان که 2 سیاره به هم رسیدند و هر دوی آنها دقیقا در یک موقعیت قرار گرفتند طبعا درجه و دقیقه و ثانیه آنها با هم یکی خواهد شد و عملا این 2 سیاره 0 درجه با هم فاصله دارند و همینطور زمانیکه دو سیاره روبروی یکدیگر باشند 180 درجه با هم تفاوت دارند . بطور مثال این حالت را در ماه نو که زمین و ماه با یکدیگر منطبق هستند و در زاویه صفر هستند می توان دید و یا در زمان ماه کامل که زمین و ماه روبروی هم هستند و زاویه 180 دارند ،قابل مشاهده است.

یکی از تاثیرات بزرگ سیارات در زمانهایی ست که دو یا چند سیاره باهم صفر درجه و یا روبرو میگردند و میدان مغناطیسی آنها بر زمین و ساکنانش تاثیر میگذارد و بر اساس اینکه این سیارات چقدر سرعت داشته باشند ، جرم آسمانی آنها چقدر باشد و در کدام صور فلکی باشند این تاثیر متفاوت است که در مقالات آینده  مورد بررسی قرار میگیرد.


 خاطره نیکویی

برچسب‌ها: آسترولوژی یا ستاره شناسی, تحلیل تکنیکال بازار بورس و ارز, تقسیم‌بندی دائرةالبروج, حرکات سیارات و ستاره ها, معامله گری تکنیکال, منظومه شمسی
مطالب پیشنهاد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed