دکتر اندروز که بود؟

دکتر آلن هال اندروز (dr.allan hall andrews)  در خانواده ای که به خوبی بازار های مالی و تجارت را میدانستند ، بزرگ شد. 
پدر اندروزصاحب یک شرکت کارگزاری بود که علاوه بر حساب مشتریان حساب شخصی خود را داشت . شرکت پدر اندروز در رکود بزرگ آمریکا طبق گزارشات توانست حساب خانواده کندی  را بخوبی مدیریت کند و در این مدت پول زیادی را برای حساب خانواده کندی بسازد و بسیار مورد توجه معامله گران قرار گرفت . اما اندروز به سرعت جا در جای پای پدر نگذاشت و اول به دانشگا ه رفت و سپس  توانست مدرک مهندسی خود را  از دانشگاهMIT  بگیرد   و سپس به عنوان استاد ترمودینامیک در دانشگاه میامی فلوریدا مشغول شد.

اندروز پس  از آنکه از دانشگاه فارغ التحصیل شد  پدرش او را به چالش کشید  و از او خواست که در یک سال مبلغ 1 میلیون دلار بدست آورد اندروز در سال اول نتوانست یک میلیون دلار بدست آورد اما در سال بعد توانست با انجام تجارت آتی کالا  1 ملیون دلار رو کسب کند و وظیفه خود را کامل انجام دهد.

آنچه از منابع  میتوان فهمید این است که در انتهای کار حرفه ای خود دکتر  آلن اندروز سخنران دانشگاه میامی فلوریدا بود  در  آن زمان که مشغول به تدریس و معامله شخصی بود هیچ گونه مطالب آموزشی  در مورد تجارت شخصی خود با دیگران به اشتراک نمی گذاشت.

اما پس از بازنشستگی در سال 1955  دکتر اندروز تصمیم گرفت به آموزش دیگران  در مورد تجارت بپردازد  در اولین مرحله اندروز  یک خبرنامه  را با هدف  تمرکز بر معاملات ،روش های تجاری و تحلیل فنی  راه اندازی کرد  و معامله گران به ازای پرداخت حق اشتراک  خبرنامه ها را از طریق پست دریافت میکردند .

در مرحله دوم  دکتر اندروز تصمیم گرفت یک دوره آموزشی به نام عمل- عکس العمل برای دانشحویان خود برگزار کند ،این دوره که شامل 60 روز بود و از آنچه که بیشتر به عنوان یک رویکرد در مورد مطالعه توصیف میشود استفاده میشد .

اندروز  روش خود را در این دوره روش خط میانی توصیف کرد و با استفاده از خط میانی به توصیف چگونگی حرکت قیمت پرداخت . و این دوره بعد ها در سال 1960-1970 به مبلغ 1500 دلار  به فروش گذاشته شد این دوره پایه اساس  بسیاری از تکنیک های نقشه برداری  است که توسط معامله گران موفق  امروزی مورد استفاده قرار  میگیرد که در همین راستا وبسایت تحلیل بازار بورس و ارز ایجاد شده  تا این متد خط میانی آقای اندروز را در ایران گسترش دهد.


در این دوره بود که اندروز  ادعا کرد به کمک قوانین فیزیک نیوتن میتواند به نوسانات قیمت را درک کرد  و جمله ای که در این دوره در ابتدای جزوه منتشر شده بود بدین شکل است ” برخی از اصول مهم کسب سود که شما الان در حال یادگیری آن هستید چیست ؟
یکی از کاربرد های  این موارد ، قانون سوم فیزیک نیوتن است که راجر بابسون  از آن 50 میلیون دلار  کسب کرده است  قانون عمل-عکس العمل  نشان میدهد که نیرو های( حرکات قیمت ) برابر ولی در خلاف جهت هم هستند.

و مورد دیگر این است که چگونه خطی ترسیم نمایید که به کمک آن بتوانیم متوجه شویم قیمت بازار سهام یا آتی  تا کجا پیش میرود و چه زمان به آنجا خواهد رسید”


 ابزار خاص خط روندی که توسط  دکتر اندروز  ساخته شد  خط میانی نام داشت  که گاها به چنگال اندروز یاد میشود  . در واقع این ابزار بوجود آمده تا کانال حرکتی قیمت در آینده شناسایی شود.

 اما در این فرآیند  محقق ها و معامله گرانی بودند  که آقای اندروز کمک های زیادی  از آنها برای تکمیل این متد گرفت و آقای راجر بابسون و جورج مارشال مهمترین این افراد بودند.

آلن اندروز که از جوانی علاقه زیادی به یادگیری داشت و در سمینار های مختلفی شرکت میکرد  اولین بار راجر بابسون را در یک سمینار که موضوع اش در مورد نحوه اعمال قانون سوم نیوتن در بازار سهام بود و توسط خود آقای بابسون اجرا  می شد ملاقات کرد. ( “قانون سوم حرکت نیوتن: هنگامی که یک سطح نیرویی بر سطح دوم اعمال می کند، سطح دوم به طور همزمان یک نیروی برابر و برابر در جهت در سطح اول اعمال می کند ” )

از این رو بود که دوره آلن اندروز به عمل- عکس العمل نامگذاری شد.

راجر بابسون بخش زیادی از زندگی اش را صرف تحقیق در مورد کارهای سر ایزاک نیوتن به خصوص قانون سوم نیوتن کرد و طبق گفته دکتر اندرزو اولین بار این قانون را راجر بابسون برای تغییرات روند قیمت بکار گرفت.       



دکتر اندروز بعد ها که تحقیقاتی با آقای مارشال انجام دادند به این موضوع اشاره کردند که”با توجه به دو نوع تغییرات تصادفی و سیال در جهان ، ما مدیون اختراع نیوتن هستیم چون ما را قادر میسازد تا به پیش بینی رفتار تغییرات سیال در آینده بپردازیم .


و بدین شکل بود که خط میانی  بواسطه تلفیق چهار ذهن بزرگ یعنی نیوتن ، بابسون ، اندروز  و مارشال  ایجاد شد  اما تفاوتی که روش اندروز با بابسون داشت این بود که در روش آقای اندروز بجای استفاده از  خط نرمال اتصالی پیوت ها  ، از ارتباط ریاضی سه پیوت اصلی برای ایجاد خط میانی استفاده میکند  و این خط همان خطی است که قیمت به احتمال 80 درصد به آن میرسد . (تشکر نویسنده :  همه ما مدیون تلاش های دکتر اندروز هستیم  که این ابزار عالی  در اختیار معامله گران قرار داده اند و مجموعه ی  (tbba.co) اولین پایگاه این متد نیوتنی در ایران هست که بصورت حرفه ای سعی در گسترش این متد در بین معامله گران ایرانی را دارد ) و در نهایت پس از تلاش های فراوان  و تربیت دانشجویان بزرگ مثل آقای تیموتی مورگ و ..  در سال 1985 دکتر اندروز چشم از جهان فرو بست .  

برچسب‌ها: dr.allan hall andrews, تحلیل بازار بورس و ارز, چنگال اندروز, دکتر اندروز, روش خط میانی, قانون سوم فیزیک نیوتن, قوانین نیوتنی
مطالب پیشنهاد شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed